These frozen Airfryer balls are deliciously crunchy on the outside and incredibly tasty on the inside. Ideal als snack of als part van een maaltijd.
Ingredients:
- 500g gehakt half-om-half
- 1 ei
- 1 ui, fijngesnipperd
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 50g paneermeel
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1/2 theelepel zout
- 1/4 theelepel zwarte peper
- 1 eetlepel olijfolie
Instructions:
Meng het gehakt, ei, ui, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, zout en peper in een kom
Vorm kleine gehaktballetjes van het mengsel en leg ze op een bord
Voorverwarm de Airfryer op 180C gedurende 5 minuten
Bestrijk de gehaktballetjes met olijfolie en plaats ze in de Airfryer mand
Bak de gehaktballetjes in de Airfryer op 180C gedurende 12-15 minuten, tot ze goudbruin en gaar zijn
Schud de mand halverwege om de gehaktballetjes gelijkmatig te garen
Serveer de gehaktballetjes warm en geniet ervan!
Comments
Post a Comment